Hirdetés

Hallgasd meg elsőként nálunk a The Golden Tree-t, az Erik Sumo Elden Ring-dalát!

|

Tövisházi Ambrus zeneszerző-producer 2005 óta működő zenekara idén két, egyenként hétszámos lemezzel jelentkezik, ezek egyikén lesz hallható a The Golden Tree is.

Hirdetés

Idén jelentkezett már egy új albummal a korábban Erik Sumo Band néven ismert, mára simán Erik Sumo névre hallgató zenei formáció. A hét dalt tartalmazó Words Volume One szeptember végén érkezett, de még idén befut a Words Volume Two is, aminek egyik dalát, a The Golden Tree-t az év egyik legkiválóbb játéka, az Elden Ring ihlette.

Az Erik Sumo mögött álló Tövisházi Ambrus ugyanis nagy gamer (aki követi Péterfy Borit az Instagramon, némileg környezetidegen módon Days Gone gameplayt is láthatott sztoriban, szintén neki köszönhetően).

Elég későn csatlakoztam be a konzolos játékosok táborába, és a videójátékozásban is kimaradt úgy 20 év, mert a kiskorom C64-es korszaka után nem sokkal, a '90-es évek közepétől átvette a zene az irányítást az életem felett. Az még kábé megvolt, amikor kijött  a Doom '93-ban, de utána nagyon-nagyon sokáig csak zenélésre használtam a  PC-imet.

- mondta annak kapcsán, hogyan találkozott a játékokkal.

Hirdetés

Aztán 2019-ben vettem egy PS4-et és kitárult egy teljesen új világ. Az Elden Ringgel így teljesen Souls-szűzként találkoztam megjelenésekor, és nagyon sokáig minden munkanapomat a stúdióban azzal kezdtem, hogy mentem egy kört, mert nagyon jólesik, ha felmegy pumpa, az adrenalinszint, és a győzni vágyás - ezek mind nagyon hasznos dolgok akkor, ha valaki arra a teljesen képtelen ötletre adja a fejét, hogy a zenélésből fog élni. Nem volt még olyan játék, amely ennyi bosszúságot és örömöt adott volna együtt, és ősszel írtam egy dalt ezekről az élményekről.

A The Golden Tree első verzéjében Kutzora Edina énekel arról, hogy a kincseket micsoda óriási romhalmazok alól kell kibányászni, a második verzében pedig az Erik Sumo másik énekesnője, Kiss Erzsi győz le egy erős bosst, kizárólag a szavak erejével.

A kislemez holnaptól elérhető lesz a streaming szolgáltatóknál, a Words második része pedig december 2-án lát napvilágot. A duplalemez bemutatója szilveszter kora este lesz az A38 hajón.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)