Hirdetés

Halloween alkalmából forgatott videoklipet a Korn és a Wargaming

|

Jó hír a World of Tanks Blitz rajongóinak, hogy a rockbanda és a kiadó együttműködése nem merült ki ennyiben.

Hirdetés

Régóta nincs már abban semmi meglepő, ha egy játék kiadója világszerte milliók által körülrajongott hírességekkel bútorozik össze, hiszen a kiválasztott celebritás követői jó eséllyel rápillantanak mindennek hatására a reklámozott portékára vagy szolgáltatásra.

Hirdetés

A Wargaming.net a nálunk még nem annyira elterjedt, de mindenképpen feljövőben lévő halloween miatt tett így az amerikai Korn együttessel. A közös munka eredményének első gyümölcse a Finally Free című szám videoklipje, amelyben helyet kapott néhány páncélos is.

És ha már épp kéznél voltak, feltettek pár kérdést a banda tagjainak videojátékozási szokásaikkal kapcsolatban. Az alább megtekinthető interjúból kiderül, hogy melyikük rajong a hadtörténelemért, és kinél profibb játékos (nyilvánvalóan) még a saját ötéves kisfia is.

A srácokkal találkozunk egyébként a World of Tanks Bliztben is egy vadonatúj, halloween témájú játékmód, az október 24-ig elérhető Burning Games révén. Ez idő alatt különféle kihívásokat teljesítve extra különleges tárgyakat és a Kornhoz tartozó artokat szerezhetnek a játékosok.

Az imént említett játékmód lényege, hogy amint elkezdődik az ütközet, minden résztvevő páncélosa folyamatosan veszít életerejéből, amit csakis úgy tölthet vissza, ha kárt tesz ellenségeiben. Tier V-ös, vagy annál magasabb szintű harckocsival vehetünk csak részt a küzdelemben.

Ezzel párhuzamosan elindult egy másik esemény is, mégpedig a 60 állomást tartalmazó és október 31-én záruló The Way of the Raider, minek folyamán creditet, ingyen xp-t, több napig tartó prémium előfizetést, álcázó festéseket, egy speciális játékosprofilt, sőt még két posztapokaliptikus harcjárművet is szerezhetünk a Tier V-ös Spike és a Tier VII-os Annihilator képében.

Végezetül pedig a rajongók kérésére október 24-e és 31-e között visszatér a Mad Games, így néhány napig olyan egyedi képességeket kapnak e játékmód kedvelői, amilyenekről a legtöbben még álmodni sem mernek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)