Hirdetés

Rengetegen öltöztek Ninjának halloween alkalmából

|

Nem, nem a fekete maszkos, dobócsillagos fajtának, hanem a kékhajú fejkendősnek.

Hirdetés

Tyler Bevins egyik pillanatról a másikra lett az egyik legismertebb arc a világon. A Fortnite-tal berobbanó streamer Las Vegasban tart versenyeket, szilveszterkor pedig a Times Square-ről streamel majd. Nem csoda, hogy mindenki Ninja akar lenni.

Hirdetés

Erre pedig a halloween tökéletes alkalom, és a jelek szerint rengeteg gyereknek sikerült meggyőzni a szülőket, hogy a szellem, kalóz, bohóc és Batman jelmezek már kimentek a divatból, nekik csak egy kis kék hajfestékre, egy színes fejpántra, és egy Ninjás vagy Fortnite-os pólóra van szükségük.


Az mondjuk nem derült ki, hogy a srácok végül kimentek-e csokit gyűjteni az éjszakába, vagy inkább otthon maradtak Fortnite-ozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)