Hirdetés

Halo TV sorozat - megvan a rendező?

|

Érdekes pletykák kaptak szárnyra a készülő Halo sorozattal kapcsolatban.

Hirdetés

Miután reményeinket, hogy a Halo filmet Ridley Scott rendezheti, a Microsoft gyakorlatilag azonnal összetörte, a pletykások figyelme azonnal a sorozat felé irányult. A legfrissebb hírek szerint az Elysium és a District 9 rendezője, Neill Blomkamp jegyzi Steven Spielberg alkotásának bevezető epizódját, ha az egész sorozatot nem is.

A pusmogásnak lehet alapja figyelembe véve Blomkamp kapcsolatát a játékkal, hiszen a District 9 kifejezetten azért született meg, hogy a Halót vászonra vigye, mi több ő rendezte a 3 kisfilmet a Halo 3 megjelenésekor 2007-ben. 

Ennek ellenére lehet, hogy az egész csak kacsa. Tényleg megbízható, hiteles forrás még nem erősítette meg, de az biztos, hogy a többség nagy örömmel fogadná, ha rá esne a választás.

Ti mit gondoltok? Kíváncsiak vagytok a Halo franchise terjeszkedésére, vagy csak a játékok érdekelnek titeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)