Hirdetés

Távozott a Halo sorozat rendezője

|

A Showtime számára készülő széria gyártása azért nem áll le.

Hirdetés

Korábbi értesülések szerint 2019 elejétől, Budapesten forgatják majd a Showtime Halo sorozatát, mely az emberiség és a Covenant háborúját mutaja be.

Hirdetés

A Deadline viszont arról ír, hogy a forgatás később kezdődik, és emiatt a rendezői és vezető produceri szerepeket is ellátó Rupert Wyatt nem tudta vállalni a munkát, mert valami mással kell foglalkoznia. A csatorna közleményével igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy a széria szépen készülget, de egy ilyen sorozatnak óriási igényei vannak. Wyatt hozzátette, csalódott, hogy a változások miatt nem töltheti be a továbbiakban a rendezői szerepet, de hálás az eddig eltöltött időért, és nagyon várja, mi lesz a végeredmény.

Nem tudni, mikorra sikerül új rendezőt találni, és ki lesz Wyatt utódja, ez pedig még tovább tolhatja az egyébként is régóta pletykált, de nehezen beinduló projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)