Hirdetés

Budapesten kezdik forgatni a Halo sorozatot 2019-ben

|

Az előszereplős Showtime műsor most már tényleg el fog készülni.

Hirdetés

A Production Weekly jelentése szerint a régóta várt Halo TV sorozat tényleg el fog készülni, az első évadot pedig fővárosunkban, Budapesten kezdik majd forgatni 2019-ben. A munkálatok a fotózásokkal kezdődnek júniusban.

Hirdetés

A széria első évadát a Showtime az idei év elején rendelte be. Túl sokat nem tudunk róla azon kívül, ami a hivatalos leírásban szerepelt.

"Bemutatjuk a 26. századi háborút az emberiség és a Covenant között. A Halo komoly,  drámai, személyes történeteket fog elmesélni."

Ha szerencsések leszünk, akkor majd összefuthatunk jövőre néhány ismerős páncélzatba bújtatott színésszel a munkába igyekezve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)