Hirdetés

Beindult a Halo sorozat gyártása, és új Infinite képeket is kaptunk

|

A Halo franchise egy kemény 2020-as évre készül, és ha minden jól megy, akkor Xbox-on és PC-n is bőven lesz mivel játszanunk.

Hirdetés

A PC-s Master Chief Collection fejlesztése nagyon szépen pörög, a Halo Infinite már biztosan együtt jön az Xbox Series X-szel, és mindeközben komolyodik a meló a Halo sorozat körül is. A 2020-as évben tényleg nagyon jó lesz Halo rajongónak lenni, akármelyik platformon is fogjuk nyomogatni vadul a gombokat.

Hirdetés

Első körben a legfontosabb, hogy a The Master Chief Collection és a Halo 5 dupla XP-t kínálnak mostantól a 2019-es év végéig. Aki teljesíti egy rövid feladatot az egy Ugly Sweater profil bannert is megnyithat. A lenti kettőből csak az egyiket kell megoldani:

- Pörgess végig (kilépés nélkül) 10 meccskeresős játékot (többjátékos módban és/vagy Firefight módban)
- Dönts meg a pont rekordodat bármelyik két havas kampány küldetésben

Második fontos bejelentés volt, hogy a 343 Industries és a Showtime felpörgették a melót a Halo sorozat körül. A gyártási folyamat elkezdődött és a lenti képből már biztos, hogy Halsey szerepelni fog a sztoriban.

Végül a Halo Infinite kapcsán is kaptunk némi infót. A csapat éppen az osztott képernyős módot teszteli. A sztori kapcsán pedig megerősítették, hogy az a Halo 5 után játszódik majd. Két új artot is kaptunk.

A Halo Infinite megjelenés 2020-ban várható PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)