Hirdetés

Halo sorozat - megvan, ki bújik Master Chief páncéljába

|

A főhős mellett egy másik karakterhez is megtalálták a megfelelő színészt, a forgatás már ősszel elkezdődik Budapesten.

Hirdetés

Alaposan felpörögtek az események a Showtime-féle Halo sorozat kapcsán - amely készítéséből egyébként a 343 Industries és Steven Spielberg cége, az Amblin Television is kiveszi a részét. Nem csak Master Chief szerepe talált gazdára, hanem egy teljesen új karakter castingján is túl vagyunk. 

Hirdetés

A Showtime hivatalosan is bejelentette, hogy Pablo Schreiber (Az első ember, Felhőkarcoló, Amerikai istenek, Orange Is the New Black) alakítja majd Master Chiefet a sorozatban. Schreiber partnere egy újonc lesz, név szerint Yerin Ha, aki korábban még egyetlen filmben vagy sorozatban sem szerepelt, az IMDb-n csak egy 2016-os videoklip bukkan fel a neve mellett, amelyben táncosként tűnt fel. Yerin Ha egy Quan Ah nevű, 16 éves lányt játszik majd a Halo sorozatban, aki a külső kolóniákról származik, és persze közös kalandokba keveredik a legendás Master Chieffel. 

A forgatás a jelenlegi tervek szerint már idén ősszel elindul Budapesten, szóval érdemes lesz majd nyitott szemmel járni, bármikor szembejöhet Master Chief az utcán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)