Hirdetés

Halo sorozat - összeállt a szereplőgárda, indul a forgatás Budapesten

|

Három színész csatlakozott a projekthez, így minden adott, hogy a Showtime végre belevágjon a jelenetek rögzítésébe.

Hirdetés

A jelek szerint egész jól haladnak a Halo sorozat munkálatai, hiszen már tudjuk például, ki alakítja a legendás Master Chiefet, illetve a szintén nagy ismertségnek örvendő Cortanát. Hamarosan pedig kezdetét veszi a produkció egyik kulcsfontosságú szakasza.

Hirdetés

Három újabb taggal bővült a Showtime Halo sorozatának szereplőgárdája, így végre teljessé vált a csapat, és ha minden jól megy, még novemberben megkezdődnek a forgatások kis hazánkban. Az újonnan csatlakozó színészek között van Danny Sapani, aki Jacob Keyes kapitányt alakítja, Dr. Miranda Keyes szerepében Olive Grayt láthatjuk majd, Charlie Murphy pedig egy Makee nevű árvát játszik, akit a Covenant nevelt fel.

A brigád össze is állt egy csoportkép erejéig, ami a sorozat hivatalos Twitter-oldalán jelent meg.

Ha minden jól megy, a Halo széria valamikor 2021 első negyedévében debütál a Showtime-on. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)