Hirdetés

A Halo sorozatban teljesen megváltoztathatnak karaktereket

|

A 343 Industries igyekszik tiszteletben tartani a kánont, de az alkotói szabadság sem utolsó.

Hirdetés

Nem csak a PC-re költöző Halo: The Master Chief Collection és a már javában formálódó Halo Infinite miatt lehetnek izgatottak a franchise kedvelői, hiszen a Showtime számára készül egy sorozat, amely az emberiség és a Covenant háborúját mutatja be. Legutóbb még arról számoltunk be, hogy távozott a projekt éléről a kinézett rendező, Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás, Elrabolt világ), így később kezdődhet meg a tervek szerint egyébként majd Budapesten zajló forgatás. 

Hirdetés

Ezúttal viszont teljesen más került szóba. A 343 vezető producere, Kiki Wolfkill a Reboot Develop nevű rendezvény egyik paneljén tartott beszédet, ahol röviden megemlítette, hogyan közelíti meg a vállalat az adaptálást. Wolfkill szerint az egyik prioritásuk, hogy tiszteletben tartsák a kánont, de nem minden áron. Példának okáért a Halo játékokban sohasem láthatjuk Master Chief arcát, ami hozzáad a karakter misztikumához, de ez vajon működne a televízióban is? 

"Vannak alkalmak, amikor [Master Chief] zuhanyzik... viccet félretéve, akad néhány részlet, amit talán megváltoztatunk, de szeretnénk tiszteletben tartani a rajongókat és azt, hogy mit szeretnek ebben az IP-ben. [...] Lehet, hogy változnak dátumok, helyszínek vagy a karakterek etnikai hovatartozása". 

A producer szerint tisztában vannak vele, hogy sohasem fognak tudni mindenkit elégedetté tenni, mindig lesznek olyanok, akiknek nem fognak tetszeni a döntéseik, de azt teszik, ami szerintük a legjobb a kilenc epizódosra tervezett sorozat számára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)