Hirdetés

Nem kell Halo rajongónak lenni ahhoz, hogy imádd ezt a verdát

|

Egy srác annyira megszerette a Bungie szériájának ikonikus autóját, hogy megépítette a sajátját a valóságban.

Hirdetés

10 évvel ezelőtt jelent meg a Halo 3, amiben bemutatkozott az M12 Force Application Vehicle, vagy ismertebb nevén a Warthog. Nem sokkal később hősünk elhatározta, hogy épít magának egyet.

Bryanthavercamp hét évvel ezelőtt vett is egy 1984-es Chevy K10 pickupot, amit aztán egészen az alvázig bontottak. Először kicserélték a motort, aztán pedig elkezdték felépíteni a teljesen egyedi elemekből álló kasztnit, aminek nagy részét 3D nyomtatóval készítették, hogy tökéletesen megegyezzen a játékbeli autóval.

Ha minden jól megy, néhány héten belül a hatóságok is rámondják majd az áment a kocsira, amit aztán az utak mellett valószínűleg elsősorban terepen használnak majd a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)