Hirdetés

Hamarabb jön a Mortal Kombat film első előzetese, mint gondolnád

|

A premier is vészesen közeleg, így nem lehetett sokáig húzni a Mortal Kombat mozi első előzetesét. A stúdió nem is húzza.

Hirdetés

Január végén még csak annyi derült ki, hogy februárban érkezik az új Mortal Kombat filmadaptáció első előzetese. Ekkor arra tippeltünk, hogy a Super Bowlra időzítik majd a trailert, de végül nem így lett. Most viszont már az első kedvcsináló élesítésének pontos dátumára is fény derült.

Mindösszesen egyetlen egyet kell aludnotok erre várva, ugyanis a Mortal Kombat film első előzetese holnap, azaz február 18-án érkezik meg hazai idő szerint 18 órakor. 

Hirdetés

A bejelentéssel párhuzamosan a hivatalos Mortal Kombat Moive Twitter-oldalra felkerültek végtelenül menő animált poszterek is. Ezek közül első körben az alábbi verziót villantották meg, melyen Sub-Zero tart egy méretes jégkardot. Később a Josh Lawson által alakított Kano, a Sisi Stringer-féle Mileena, illetve Max Huang Kung Laója is kapott egy-egy saját plakátot, az elkövetkező órákban pedig több mint valószínű, hogy az összes többi fontosabb karakternek is jut majd egy ilyen animált poszter.

Maga az előzetes természetesen a GameStar Hungary YouTube-csatornára is fel fog kerülni, illetve magyar feliratot is pattintunk majd rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)