Hirdetés

Hamarosan a jövőbe léphetünk az Adidas Cyberpunk 2077 csukáival

|

Hivatalosan még be sem jelentették az új Adidas Cyberpunk 2077 cipőket, de egy gyűjtőnek köszönhetően már képeket is láthatunk róluk.

Hirdetés

Egyre többször állnak össze a nagyobb cipőmárkák anime stúdiókkal vagy játékfejlesztőkkel egy-egy közös projekt kedvéért. Ezúttal a Cyberpunk 2077 volt a soros, amihez az Adidas gyártott egy "futurisztikus dizájnnal" megtolt sportcipőt.

A csukák hivatalosan még "nem léteznek", de egy solebyjc néven működő gyűjtő már kapott egy párt, amiről fotókat is készített.

Hirdetés

Az egy dolog, hogy a lila-arany-fekete színösszeállítás nekem már eleve picit sok, de a méretes Cyberpunk márkajelzés biztosan gondoskodik arról, hogy a jóízlés minden nyoma elpusztuljon. Ez persze nyilván személyes ízlés, abban biztosak lehetünk, hogy kapkodás lesz azonnal, ha egy ilyen lábbeli piacra kerül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

First Look: adidas x9000l4 boost x CyberPunk ⚡️🎮👾

𝓙𝓒® (@solebyjc) által megosztott bejegyzés,

Mivel hivatalos bejelentés még nem történt, így sem az árát, sem azt nem tudjuk, hogy hol és hogyan lesz megvásárolható. Mindenesetre aki a lábán akarja hordani a jövőt, az kezdjen el most gyűjtögetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)