Hirdetés

Hamarosan bejelenthetnek valamit a Gears of War film kapcsán

|

Biztató helyzetjelentést adott a régóta pletykált adaptáció producere.

Hirdetés

Egészen elképesztő, de már 2007 óta szó van róla, hogy film készülhet a Microsoft népszerű akciószériája, a Gears of War kapcsán, noha akkor még a New Line Cinema szerette volna tető alá hozni a projektet.

Az idő múlásával aztán - hasonlóan az Uncharted filmhez - egymásnak adták a kilincset az alkotók, míg végül 2016-ban a The Coalition akkori vezetője, Rod Fergusson elmondta, hogy a Universal Pictures-nél formálódik az adaptáció, amelyet Scott Stuber és Dylan Clark támogat producerként. Fergusson azt is elárulta, hogy a film története nem fog kapcsolódni a játék sztorijához, és természetesen a főszerepre is volt jelentkező Dave Bautista személyében

Hirdetés

2019-ben még Terry Crews is bejelentkezett egy szerepre Bautista mellé, azóta viszont csend volt a projekt körül. Egészen mostanáig, amikor is bemutatták Dylan Clark producer legújabb filmjét, a Robert Pattinson főszereplésével készült Batmant. Clark ennek kapcsán adott interjút a The Digital Fixnek, ahol az újságíró rákérdezett a Gears of War film helyzetére is. Íme a producer válasza:

Örülök, hogy érdekel a dolog. Ez valami olyasmi, ami már nagyon régóta a szenvedélyem. Azt hiszem, hamarosan lesz egy bejelentés.

Lehetséges, hogy pont a casting lesz az és bejelentik, hogy a Gars of War 5-ben is felbukkant Dave Bautista lesz a filmváltozat Marcus Fenixe? Vagy esetleg ez az a titokzatos projekt, amire Dwayne "The Rock" Johnson utalgatott a közelmúltban? Hamarosan kiderül. 

Ti melyiküknek örülnétek inkább?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)