Hirdetés

Hamarosan elkezdődhetnek a Sleeping Dogs film munkálatai

|

Úgy tűnik, végre nekilátnak a három éve bejelentett Sleeping Dogs mozinak.

Hirdetés

Különleges és fantasztikus játék volt a 2012-ben megjelent, a True Crime sorozat folytatásaként indult, de végül teljesen önállóvá vált Sleeping Dogs, melyben Hongkong utcáin tehettünk rendet. Bármikor szívesen fogadnánk egy folytatást, de úgy tűnik, ezt egyelőre nem tervezi a Square Enix, és a United Front Games is bezárt - viszont egy film még jöhet.

Hirdetés

Annyi biztos, hogy a főszerepet Donnie Yen kapja, aki a Weibo-fiókjára tett ki egy posztot, melynek szövegében szerepel a #sleepingdog hashtag, de alapvetően csak ködösen ír arról, hogy új filmen dolgozik. További szereposztásról vagy a stáb egyéb tagjairól egyelőre nem érkezett hír, és 2018 óta semmilyen hivatalos kommunikáció nem volt.

Lassan, megfelelő óvintézkedések mellett újraindulnak a forgatások, és a mozik újranyitásával új dátumokat kapnak a korábban elhalasztott filmek is. A járványnak ugyanakkor még nincs vége, aki moziba menne, megfontoltan tegye.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)