Hirdetés

Hamarosan okosabbak leszünk a The Simpsons: Hit & Run 2 kapcsán

|

A Lisa Simpsont szinkronizáló Yeardley Smith helyzetjelentést ígért.

Hirdetés

A The Simpsons: Hit & Run az egyik legjobb játék volt, ami A Simpson családra fókuszált, nem véletlenül szeretnének annyian folytatást vagy remake-et, és okkal került fel a tíz remek, nyílt világú akciójáték listánkra is. Mint korábban kiderült, a 2003-as klasszikus folytatásán dolgoztak a Radical Entertainmentnél, amikor az EA-hez kerültek a franchise jogai és le kellett állítani a fejlesztést, pedig már játszható állapotban volt a The Simpsons: Hit & Run 2. A csapat állítólag továbblépett, de most megint felcsillant a remény, hogy talán összejöhet a rajongók által áhított projekt. 

Hirdetés

A Lisa Simpsont megszólaltató Yeardley Smith nemrég a The Movie Dweebnek adott interjút, amelyben természetesen szóba került az eredetileg PC-re, PlayStation 2-re, Xboxra és GameCube-ra megjelent Hit & Run is. Smith nem tudott róla információt adni, hogy jelenleg mi a helyzet a projekttel, de megígérte, hogy meg fogja kérdezni A Simpson család alkotóit, azaz Matt Groeninget és csapatát a lehetséges folytatásról vagy remasterről, szóval várjuk a fejleményeket. Egy tavalyi kutatás szerint ez a legjobban vágyott remaster, szóval megérné foglalkoznia vele Groeningéknek. Az alábbi videóban ti magatok is megnézhetitek a beszélgetést:

Ti örülnétek neki, ha megvalósulna a The Simpsons: Hit & Run folytatása vagy felújítása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)