Hirdetés

Hamarosan visszatérhet Dr Disrespect, de biztosan új platformon

|

A streamer továbbra sem kapott infót arról, hogy miért tűnt el a csatornája, de úgy néz ki, hogy hamarosan visszatér, bár a Twitch-cset mellőzi a jövőben.

Hirdetés

Az egyik legnépszerűbb Twitch streamer, Dr Disrespect csatornáját pár hete tiltotta le a streaming szolgáltató; ezt a döntésüket a mai napig nem indokolták. A figurát megformáló Guy Beahm jelezte, hogy elkeseredettségében lassan jogi lépéseket fontolgat, de úgy néz ki, hogy emellett a rajongóiról sem feledkezett meg, hamarosan új tartalmak érkezhetnek tőle. 

Hirdetés

Dr Disrespect a Twitteren osztott meg egy rövid videót, ami kifejezetten azt az üzenetet hordozza, hogy visszatérésére már a közeljövőben számíthatunk. Ebben a streamer sziluettjét láthatjuk, ahogy egy kissé retró hangulatú környezetben közelít felé a kamera, közben pedig egy sokatmondó dalt hallhatunk:

A dalszövegben többek között ez a mondat is elhangzik: "soha nem vehetitek el a lelkem erejét", ami meglehetősen nyílt üzenet a Twitch felé. Továbbra sem tudjuk, hogy miért kapott bannt az elképesztően népszerű tartalomgyártó, és egy nyilatkozata szerint ő sem kapott több infót a döntésről, mint bármelyikünk:

"Őszintén, mi sem tudjuk, teljes sokként ért minket. Képzeld el, hogy bemész dolgozni, de az ajtók zárva vannak és sehogy nem tudsz bejutni. Megkérdezed, hogy mi folyik itt, de neked sem mondják el a döntés okát. Egyszerűen mi sem kaptunk választ... borzasztó érzés volt."

A fenti videó arról árulkodik, hogy Dr Disrespect hamarosan folytatja tevékenységét, de hogy melyik platformon, arról egyelőre nincs hír; arra mondjuk mérget vehetünk, hogy nem a Twitchen. Elmondása szerint nem gondolkozik abban, hogy bármelyik céggel leszerződjön, tehát még elég képlékeny, hogy hol találhatjuk majd meg, mindenesetre a rajongóknak érdemes lehet figyelni a közösségi felületeit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)