Hirdetés

Hangulatos, magyar feliratos trailer vezeti fel a Vaják 3. évadát

|

Henry Cavill és a többiek felkonferálásával tekinthetünk bele a következő szezonba.

Hirdetés

Április végén a Netflix már húzta a rajongók idegeit egy rövid előzetessel, de az a fél fogukra sem volt elég, ráadásul még azt is el kellett viselniük, hogy nem egyszerre kapják meg a következő évadot (amelyben Henry Cavill utoljára bújik a Fehér Farkas bőrébe), hanem két részre szedve. 

Azóta leginkább csak újabb részleket tudhattunk meg arról, hogy mi vár ránk a következő epizódokban, azonban a Summer Game Festnek köszönhetően végre mozgásban is láthatjuk, hogy mire gondolt Henry Cavill akkor, amikor azt mondta, hogy nehéz pillanatok várnak Geraltra

Hirdetés

A spin-offokról (amikhez Dolph Lundgren is csatlakozott) egy szó sem esett, arra maximum a Netflix nagyszabású műsorában számíthatunk majd, viszont a Vaják 3. évadának trailere felvonultat mindent, ami miatt nagyon várjuk már a következő felvonást: látványos harcokat, érzelmes jeleneteket, humort és sötét pillanatokat is. Ennél nem is kell több a szórakozáshoz: 

Június 29-én érkezik meg a 3. évad első fele, július 27-én pedig a maradék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)