Hirdetés

Hangulatos rajongói film repít a BioShock világába

|

A BioShock egyik epizódszereplőjének történetét mutatja meg kicsit részletesebben egy rövidfilm, ami elég jól eltalálta Rapture hangulatát.

Hirdetés

Az év végi pletykákkal ellentétben sajnos nem mutatkozott be a következő BioShock játék a Game Awards díjátadón, így egyelőre a széria kedvelői csak az eddigi részek újrajátszásával, illetve a különböző rajongói alkotások segítségével térhetnek vissza a Rapture, Columbia, és a többi hasonló város által színesített multiverzumba. Így valószínűleg azzal a rövidfilmmel is jól fognak szórakozni, ami szóról szóra eleveníti fel az első játék történéseit.

Hirdetés

A Solano Pictures rövidfilmje, a The Interrogation of Timmy H. a BioShock azon erősségét idézte fel, hogy a lepusztult Rapture-ben látottak, és talán kevésbé elegáns, de rendkívül hatásos módszerrel, az audionaplókban hallottak segítségével érzékletesen mutatták be a konfliktusokat, amik az idillinek megálmodott, ám katasztrófába torkollt városban történtek.

Az egyik ilyen audionaplóban azt hallhatjuk, ahogy Andrew Ryan nem éppen tisztességes módszerekkel dolgozó rendőrsége kínzással próbál meg információkat kicsikarni Frank Fontaine szervezetének egyik tagjából, Timmy H.-ből. Mivel a felvételt szerencsétlen Timmy hullája mellett találhatja meg a játékos, sejthetjük, hogyan végződött a történet, de a rövidfilm készítői egy kisebb csavart is elképzeltek a sztorihoz, amiben a játék előtt játszódó incidenst láthatjuk első kézből. Inkább nem is rontom el nektek, mit változtattak, inkább nézzétek meg lejjebb a videót.

Ami pedig a BioShock-hoz kapcsolódó játékokat illeti, sajnos, nem szolgálhatunk sok jó hírrel, néhány pletyka mellett a negyedik epizódról semmilyen hír nincs, sőt, állítólag a széria eredeti alkotója, Ken Levine új játéka is kifejezetten pocsék állapotban van.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)