Hirdetés

Harambe, a gorilla összecsap a Capcom harcosaival

|

Az emberi kreativitás határtalan - most éppen valaki belerakta a Street Fighterbe a mémmé vált gorillát, Harambét.

Hirdetés

Ha nem volna ismerős, Harambe az a gorilla volt, akihez bezuhant egy három éves gyerek, és a majom ugyan inkább védelmezni akarta, mintsem bántani, a gondozók mégis lelőtték. Mémmé vált az interneten, egy lelkes csapat pedig elkészítette a Harambe vs Capcom játékot.

A játékhoz még egy egészen beteg sztorimódot is írtak. Harambét egy titkos ügynökség akarja kiiktatni, mert a gorilla különleges képességekkel rendelkezik. Harambe ezért elkezd Ryu után kutatni, hogy segítséget keressen - az állat halálának megrendezése is csak azért történt, hogy kicselezze üldözőit és időt nyerhessen magának.

Ha valakinek magával ragadott a történet, vagy egyszerűen csak szét akar verni pár Street Fighter-karaktert Harambéval, az a játékot és a hozzá tartozó soundtracket innen töltheti le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)