Hirdetés

Három mozifilmet és hét tévésorozatot készít a Sony PlayStation-játékok alapján

|

Ha már amúgy is filmszerűek a konzolgyártó játékai, akkor miért ne láthatnánk viszont azokat a mozivásznon, vagy a tévé képernyőjén?

Hirdetés

A Sony Pictures ügyvezetője interjút adott a CNBC-nek, amiből megtudhattuk, hogy a vállalatcsoport egyes részlegei szorosabban fognak együttműködni a jövőben, minek következtében több, különböző PlayStation játékokon alapuló filmet és sorozatot is láthat majd a közönség.

Tony Vinciquerra elárulta, hogy jelen pillanatban összesen tíz ilyen produkció munkálatai zajlanak, természetesen nem mindegyik tart olyan előrehaladott állapotban, mint az Uncharted film. Utóbbihoz két másik mozis premierre szánt alkotás is csatlakozik majd, míg a fennmaradó hét projekt tévésorozat formájában fog testet ölteni.

Hirdetés

Ami az utóbbiakat illeti, közülük az HBO-féle The Last of Us, valamint a Hivemind Productionsszel közösen gyártandó élőszereplős Final Fantasy XIV ismert. És ha már szóba került az HBO, akkor érdemes megjegyezni, hogy a Sony nem osztja a Warner Bros. álláspontját, és inkább a mozis premierek pártján áll, szemben az HBO Maxet is magába foglaló  kettős bemutatóval.

Ti melyik PlayStation-játékból látnátok szívesen filmet vagy sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)