Hirdetés

Na melyik játékkal lazít a foci vb meccsei közt az angol válogatott?

|

Nem, nem FIFA 18-ban gyakorolnak a következő összecsapásra, a srácok egészen mással vezetik le a feszültséget.

Hirdetés

Ma este kiderül, hogy Anglia válogatottja ott lesz-e a legjobb 8 között, vagy a nagy reményekkel érkező csapat idő előtt távozik a tornáról. Fejben biztosan ott lesznek a srácok, hiszen egy igazán stresszes játékkal játszanak szabadidejükben.

Hirdetés

A BBC egyik riportere kérdezte a válogatott csapatkapitányát, Harry Kane-t arról, hogy mit csinál akkor, amikor nem azon gondolkozik, hogyan rúgja majd a következő gólját, mire a 24 éves támadó rávágta, hogy természetesen Fortnite-ozik. Természeteesen nem ő az egyetlen a csapatban, Dele Alli, Kieran Trippier és Harry Maguire is nagy rajongók, és amikor épp nem edzésen vagy meccsen vannak, néha Ninjával streamelnek.

Kell annál jobb reklám egy játéknak, mint hogy még a világ legjobb focistái is ezt nyomják szabadidejükben? Én már azon sem lepődnék meg, ha a következő vb-n tartanának egy showmeccset a játékosok közt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)