Hirdetés

Egy teljes Harry Potter játékot készítettek a Minecrafton belül

|

Egy elhivatott modder csapat 4 éven keresztül dolgozott azon a varázsvilági kalandon, ami után hosszú ideje sóvárgunk.

Hirdetés

A videojátékipar méltánytalan módon mellőzi a Harry Potter világot, méghozzá annyira, hogy több mint egy évtizede nem kaptunk egy valamire való alkotást a Roxfort falain belül (ha nem számoljuk a mobiljátékokat). Ez már csak azért is furcsa, mert Rowling világa szinte kiált azért, hogy játékot csináljanak belőle, és ha a nagy kiadók nem is, de lelkes modderek meghallották ezt. 

Hirdetés

A The Floo Network nevű csapat négy éve dolgozik azon, hogy a Harry Potter könyvek és filmek minden ikonikus helyszínét belevarázsolják az alkotásukba, ami egyszerűen elképesztően néz ki. A különlegessége, hogy nem pusztán arról van szó, hogy bejárhatjuk a Roxfortot, az Abszol utat, a 9 és háromnegyedik vágányt, a Tiltott Rengeteget és még rengeteg más helyszínt, hanem kapunk varázslatokat, logikai fejtörőket és egyéb mechanikákat, amik miatt egy teljes RPG körvonalazódik a szemünk előtt. Ebben a videóban kaphattok egy kis ízelítőt a dologról:

A játék alapjául a Minecraft vanilla verziója szolgált, de rengeteg dolgot átalakítottak a Harry Potter élmény érdekében. Ha megtetszett a projekt, akkor a Patreonon keresztül lehetőségetek van támogatni az alkotókat, illetve Discordon csatlakozhattok a közösséghez is. A mod teljesen ingyenes lesz és az ígéretek szerint már ebben a hónapban várhatjuk megjelenés, de ha már most többet szeretnétek látni, akkor látogassatok el The Floo Network YouTube-csatornájára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)