Hirdetés

Nyílt világú Harry Potter játék készül?

|

Egy kiszivárgott videón állítólag egy új Harry Potter játékot láthatunk, melyet elvileg a Rocksteady fejleszt.

Hirdetés

Alapvetően minden kiszivárgottnak mondott dolog gyanús, pláne ha a szivárogtató mobiltelefonnal rögzítette a monitoron futó videót.

Hirdetés

Ez viszont akkor is érdekes. Egy RastaPasta nevű felhasználó töltötte fel az itt található anyagot, mely állítólag a Rocksteady nyílt világú Harry Potter játékát mutatja be. A ResetErán néhányan azt állítják, valójában az Avalanche Software dolgozik rajta, mely legutóbb a Cars 3: Driven to Wint és a Disney Infinity játékokat készítette. A leírás alapján egy az 1800-as években játszódó szerepjáték lesz, melyben új tanulóként érkezünk a Roxfortba, és viszonylag hamar rá kell jönnünk, hogy nincs minden rendben. Bejárhatunk ismert és még ismeretlen területeket, bájitalokat készíthetünk, varázslatokat tanulhatunk, és legendás állatokkal találkozhatunk. Nyolcféle varázslótípus közül választhatunk, és eldönthetjük, a jók vagy a gonoszok oldalára állunk-e. A videó nagyon meggyőző, de simán kiderülhet róla, hogy kamu (bár a Warner Bros. leszedette YouTube-ról),  úgyhogy nézzétek meg, raktározzátok el, és várjuk együtt a bejelentést, mely talán már az idei The Game Awards során megtörténhet. 

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)