Hirdetés

Hát persze, hogy a Resident Evil Village óriás vámpírhölgye is megihlette a cosplayereket

|

Ahogy az várható volt, Lady Dimitrescu sem marad ki a nagy Resident Evil Village cosplay-buliból.

Hirdetés

Nem csak Lady Dimitrescu egyik lánya kapcsán születtek a napokban látványos cosplayek, hanem bizony a Resident Evil Village antagonistája, a legalább annyira titokzatos, mint amennyire méretes úrnő (vagy ahogy a köznyelv nevezi őt, az óriási, dögös vámpírnéni) is arra késztette a cosplayereket, hogy tűt és cérnát ragadjanak. 

Lady Dimitrescu jelenleg Bernie Sanders mellett az internetes mémgyárosok egyik legkedveltebb célpontja, temérdek mókás kép készül a főszereplésével. Ezzel párhuzamosan pedig a cosplayerek is akcióba léptek.

Hirdetés

Crash Candy Cosplay hozta össze az alábbi szettet, amit a 23 éves hölgy Instagram-posztjában ti magatok is megnézhettek - ne feledjetek el lapozni a képek között. A Resident Evil Village PS5-exkluzív demóját egyébként nemrég egy livestreamben végignyomta EndreMan, ha esetleg lemaradtatok róla, akkor még nem késő pótolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)