Hirdetés

Hát persze, hogy létezik óriási Lady Dimitrescu törölköző

|

Többek között az ilyen dolgok miatt imádjuk a japánokat, és persze a Resident Evil Village is jöhetne már.

Hirdetés

Nincs már messze a Resident Evil Village megjelenése, melyben egy sokak által szemrevalónak ítélt ellenséggel is szembe kell majd néznünk. Lady Dimitrescu nevét persze nem olyan könnyű kiejteni, de ez a cikkünk segíthet benne.

Ha már a nevét rendbetettük, a méreteivel is érdemes tisztában lenni. Mármint a magasságával. Ebben siet a segítségünkre egy Resident Evil Village törölköző, amit a japán játékosok nyerhetnek meg, pedig mi is nagyon szeretnénk belőle egyet. Vagy többet is akár.

Hirdetés

A Lady Dimitrescut ábrázoló törölköző egészen monumentális, a videón egy 180 centi magas srác fekszik mellette összehasonlításképpen:

A 3 méteres jutalomért a játékosoknak a demóval kapcsolatos gondolataikat kell megosztaniuk a Twitteren, a jelentkezők közül azonban mindössze hárman nyerhetik meg ezt a Resident Evil relikviát. A demót mi is nyúzzuk, és remélhetőleg a tesztelésbe is hamarosan belevághatunk, addig is jó lenne egy ekkora textillel törölgetni feszült várakozásban megfáradt homlokunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)