Hirdetés

Hát persze, hogy már Assassin's Creed szakácskönyv is készült

|

A legnagyobb Assassin's Creed-rajongók immár a kulináris élvezetek oltárán is áldozhatnak az Assassin's Creed: The Culinary Codex szakácskönyvnek hála.

Hirdetés

Videojátékos szériákon alapuló szakácskönyvekkel lassan már tele lehetne rakni az egész konyhapultot, hiszen az elmúlt években érkezett Tomb RaiderDestinyThe Legend of ZeldaThe Elder Scrolls, Fallout, vagy épp Hearthstone és World of Warcraft szakácskönyv is. Most épp a Ubisoft népszerű Assassin's Creed szériája a soros, előrendelhetővé vált ugyanis az Assassin's Creed: The Culinary Codex.

A sejtelmes név egy végtelenül egyszerű megfejtést takar: ez bizony nem más, mint a hivatalos Assassin's Creed szakácskönyv.

Hirdetés

A kötetben olyan receptek közül válogathatnak az otthoni szakácsmesterek, mint a Masyaf Moutabel, a Davenport Homestead Soup, a Boston Apple Pie, a Colonial Coleslaw, a Meringues Mirabeau, vagy a Rooks' Bread Pudding - ezek persze mind csak szépen csengő fantázianevek, de konkrét recepteket és étkeket takarnak egytől egyig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A szakácskönyvben összesen 40 recept, illetve 10 teljes menü található, szóval komoly lakomákat is össze lehet hozni a segítségével. A receptek a hivatalos közlemény szerint az olasz reneszánszból, a francia forradalomból, illetve a viktoriánus Londonból merítettek inspirációt, tehát gyakorlatilag az Ezio-trilóga, valamint a Unity és a Syndicate vonalán mozgunk, ha a játékoknál akarunk maradni. Így egyiptomi, hellén vagy viking ételekre senki se számítson.

Az Assassin's Creed: The Culinary Codex angol nyelven a Titan Books gondozásában fog megjelenni idén decemberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)