Hirdetés

Hát persze, hogy már vannak meztelen modok az Elden Ringhez

|

Mind tudtuk, hogy hamarosan eljön ez a nap, lekerült a páncél, nudizmus váltja a halálvágyat.

Hirdetés

Talán senki nem lepődik meg túlzottan a hír hallatán: ahogy minden valaha PC-re megjelent játékhoz, úgy az Elden Ringhez is megérkeztek az első meztelen modok. Ha valaki kifejezetten élvezi azt nézni, ahogy fedetlen emberi testrészek lengedeznek a világmegváltó harcok alatt, akkor itt a megváltás, lekerül a textil. 

Az első mod csak a női modelleket fogja levetkőztetni, de legalább a NexusModsnak köszönhetően pár kattintással feltelepíthető. Sakura4 megoldása meglehetősen egyszerű, így aki valami komolyabban kidolgozott alternatívát keres, az a LoversLab fórumon fogja megtalálni azt. A jmedia7 által készített verzió egy fokkal csiszoltabbnak tűnik, bár első ránézésre úgy tűnik, hogy ez is csak a női modelleken működik.

Hirdetés

Majdnem biztosak vagyunk benne, hogy a lelkes alkotók hamarosan a férfiakat is levetkőztetik majd, és persze jönnek majd még extrémebb modok is, hogy teljesen ki legyen csavarva az eredeti élmény. Mi egy kicsit értelmesebb kérdésekkel fejelnénk meg a lecsupaszított játékhősök topikját: Csirke éppen arról nyitott vitát, hogy kellene-e easy mód a souslike játékokba (szerinte egészen biztosan nem), de abban mind egyetérthetünk, hogy az a mod, amivel meg lehet állítani a játékot, az egészen biztosan hasznos segítség. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)