Hirdetés

Hát persze, hogy mindenki Among Us felnőtt filmet keres mostanság

|

Az InnerSloth sikerjátékában keresve sem találunk semmi szexit, de a jelek szerint a mi fantáziánk szegényes.

Hirdetés

A PornHub rendszeresen közzétesz statisztikai adatokat arról, hogy az embereket éppen mi hozza lázba. Láttunk már az ilyen kimutatások között furcsa dolgokat (értésétek úgy, hogy nagyon-nagyon-nagyon furcsa dolgokat), de a legutóbb napvilágot látott adatok viszik a prímet. Eszerint rengetegen kerestek rá az Among Us-ra a felnőtt tartalmakat kínáló oldalon.

A videojátékok kedvelőiről már korábbi statisztikákból is kiderült, hogy nem mindig a visszafogott, erkölcsös értékrend szem előtt tartásával (és akkor finoman fogalmaztunk) gondolnak kedvenc karaktereikre. Ahhoz viszont már tényleg komoly elhivatottság és képzelőerő kell, hogy valaki az Among Us még emberre is alig hasonlító, szkafanderes rajzfilmfiguráitól is begerjedjen. 

Hirdetés

A PornHub által közzétett adatok alapján azonban brutális embertömegek kerestek rá a felnőtteknek szóló oldalon a játék címére. Az átlagos napi keresési szám szeptember eleje óta 115 ezer, azonban szeptember 16-án (nagyjából amikor a játék komolyan berobbant) 700 ezren pötyögték be a keresőbe az "Among" és az "Us" szavakat.

Az oldal egyébként minden évben publikálja, hogy mely játékokra kerestek rá a legtöbben; az utóbbi években az Overwatch és a Fortnite vezettek, azonban a jelek szerint mostanra az absztraktabb gondolkodású célközönség is felfedezte magának a gyönyörök forrását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)