Hirdetés

Hát persze, hogy van Lady Dimitrescu ízű Resident Evil Village energiaital is

|

A G Fuel eddig sem zárkózott el az extrémebb kollaborációktól, most sem hazudtolták meg magukat.

Hirdetés

A videojátékok kétségtelenül utolérték a mozifilmeket a popkultúra azon jeles tulajdonsága tekintetében, hogy bármit el lehet adni pár játékos karakterrel a csomagoláson. A Resident Evil Village esetében még nem értünk el a Star Wars tehéntej és narancs szintjére, de azért a Lady Dimitrescu ízesítésű energiaital így is nagyon erős próbálkozás.

Egészen pontosan "Maiden's Blood" a kreáció neve, a dobozon pedig nem más, mint Lady Dimitrescu pózol.

Hirdetés

De milyen is lehet egy óriás vámpírnő íze? - merülhet fel bennetek a teljesen jogos kérdés, én pedig nem is szeretném feleslegesen szaporítani a szavakat, vagy bármiféle más módon húzni az időt, következzenek a kendőzetlen, száraz tények:

dinnyés.

Ennél extrémebb ízesítésre számítottatok? Nagyon sajnálom, a G Fuel kreatív elméi ezt tudták most kifőzni. Legalább cukormentes elvileg. Íme az itóka doboza:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)