Hirdetés

Hatalmas bulira készül a CD Projekt Red, melyhez bárki csatlakozhat

|

A Cyberpunk 2077 megjelenésének örömére, a fejlesztők együtt várják majd a rajongókkal a játék megjelenését.

Hirdetés

Valószínűleg jó pár gamer akad most szerte a világban, akik jobban várják a december 10-ét és vele együtt a Cyberpunk 2077 megjelenést, mint a karácsonyt bármelyik más játékot idén.

Persze objektív újságíróként nem számolhatunk be minden játékkal kapcsolatos hírről egy kiképzetlen labrador lelkesedésével (ahogy szívünk szerint tennénk), de maradjunk annyiban, hogy mi is számoljuk a napokat, hogy mikor vethetjük bele magunkat Night City forgatagába. A jelek szerint a fejlesztők számára is ünnepnap lesz a megjelenés, melyet szeretnének velünk együtt várni.

Hirdetés

A CD Projekt Red a Twitterrel együttműködésben tartja meg a CyberNight Launch Party nevű eseményt. Erre december 9-én kerül sor, és egészen a játék megjelenéséig tart majd. A fejlesztők ezzel szeretnék megköszönni a rajongóknak azt a rengeteg támogatást, amit a munkáltok megkezdése óta folyamatosan kapnak. A hírhez egy rövid kis előzetest is közzétettek:

A CyberNight Launch Party tehát december 9-én éjfélkor kezdődik, és a CD Projekt Red csapatából többen is megjelennek majd a TwitterGaming oldalon, hogy egy kicsit együtt ünnepeljenek a rajongókkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)