Hirdetés

Határozatlan ideig késik a Minecraft film

|

Tavaly áprilisban még nagy örömmel tűzték ki a premierdátumot, de nem olyan időket élünk, hogy ilyen könnyű legyen tervezni.

Hirdetés

A Warner Bros. már 2019 elején is viszonylag pesszimistán számolt a Minecraft film premierdátumával, 2022. március 4-ét választotta. Mivel magát a projektet 2014-ben jelentették be, és tavaly elvesztette  mind rendezőjét, mind íróját, nem meglepő, hogy ismét csúsztattak rajta.

A stúdió az eredetileg december 17-ére ütemezett Dűnét jövő októberre, a The Batmant 2021-ről 2022. március 4-ére tette át, és látszólag nem akarta egyszerre mozikba küldeni a Denevérembert és a kockavilág kalandorait.

Hirdetés

Mivel azonban a Minecraft film nem kapott új dátumot, és a halasztása így határozatlan időre szól, inkább az lehet a háttérben, hogy a projekt nem halad megfelelően. Ha egyszer elkészül, és marad a korábbi sztori, egy tinédzserlány és barátai kalandjait kísérhetjük majd figyelemmel, akiknek meg kell mentenie a világot az Ender Dragon pusztításától.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)