Hirdetés

Így nézne ki He-Man egy Unreal Engine 4-es játékban

|

Egy lelkes rajongó egészen lenyűgöző munkát végzett a klasszikus hős lemodellezésével. Nem is lenne rossz egy ilyen játék.

Hirdetés

A '80-as évekből ismerős He-Man már számos alkalommal szerepelt a képernyőkön, hol rajzfilmben, hol pedig élőszereplős filmben (Dolph Lundgren alakítása az agyunkba égett), de képregényben és akciófigura formájában is láthattuk már. Korábban néhány Masters of the Universe videojátékot is nyomhattunk (nem ma volt), most valaki az Epic motorjával alkotta újra a hőst, és rájöttünk, jöhetne egy ilyen adaptáció.

Hirdetés

José Johansson úgy döntött, hogy elkészít egy jelenetet Unreal Engine 4-et használva, és három hét múlva meg is született az alább látható szösszenet, amiben He-Mant láthatjuk hősiesen pózolva. A környezet is jól néz ki, de a lényeg természetesen maga a 4K-s textúrákat használó karaktermodell, amivel ügyes munkát végzett Johansson.

Ha pedig a videó nem lenne elég, akkor íme néhány kép, amiken közelebbről is megnézhetitek az alkotást.

Ti örülnétek egy újabb He-Man játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)