Hirdetés

Hearthstone - a Game of Thrones karaktereivel lenne az igazi

|

A Trónik harca karakterei úgy ahogy van felborítanák a Hearthstone-t, de ezzel együtt nagyon mókás lenne.

Hirdetés

A Hearthstone: Heroes of Warcarft Game of Trones Edition nemcsak az utóbbi idő leghosszabb nevű játéka lehetne, de a legszórakoztatóbb is. Kicsit olyan, mint amikor a Ki nevet a végén Ultimate Editiont játsszuk a bátyámékkal. Ebben a verzióban bárkinek a bábujával léphetsz, akár visszafele is. Még nem licenceltem, lopható. 

Egy randomnate nevű Reddit felhasználó készítette el a paklit, ami természetesen hivatalosan nem elérhető, de igazából lehet, hogy nem is baj. Van köztük egy-két veszélyesen OP kártya.

Ha esetleg ennyi Trónok harca nem lenne elég, akkor találtunk egy videót, ami még egy kis Super Mariót is belekever a dologba. Mert miért ne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)