Hirdetés

Ilyen lenne a Hearthstone StarCraft-változata

|

Ugyan csak egy rajongói alkotásról van szó, a Hearthstone játéktáblájának teljes StarCraft-ihlette átalakítására érdemes vetni egy sóvárgó pillantást.

Hirdetés

A Hearthstone kirobbanó sikere után többen gondolták, hogy más népszerű sorozatai alapján is megpróbálhat elkészíteni egy kártyás spinoffot a Blizzard, de az idő végül nem őket igazolta. Ennek ellenére néha szórakoztató eljátszani a gondolattal, milyen lehetne átültetni ebbe a teljesen más műfajba mondjuk a Diablo, vagy a StarCraft világát.

Hirdetés

Ezt tette egy osztrák rajongó is, akinek a többséggel szemben megvan az az előnye is, hogy elég jó CG grafikákat tud készíteni. Így kifejezetten minőségi lett az a Hearthstone játéktábla is, aminek a szélén lévő díszítőelemek egy Terran téma szerint lettek kialakítva.

Elég részletesen kidolgozott egy bunkert néhány katonával, egy Ghost kiképzőközpontot, egy Orbital Command épületet és egy Siege Tankot is, amit lejjebb nem csak az állóképeken nézhettek meg, hanem a teljes 3D-s modellt is megleshetitek.

Ti melyik népszerű franchise alapján látnátok szívesen egy kártyajátékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)