Hirdetés

Napi büntetés: a rajongóknak rappel a Hearthstone rendezője

|

A rajongók hiányolták a zenét a legújabb Hearthstone kiegészítőt bejelentő traileréből, így Ben Brode szabadidejében összedobott nekik egy mókás rapszámot.

Hirdetés

A Hearthstone kiegészítőinek bejelentése kapcsán van egy kifejezetten mókás hagyomány, miszerint eddig minden új kártyaszettet egy zenés videóval leplezett le a Blizzard. A Mean Streets of Gadgetzan bemutatkozása például a két háború közötti időszakot idézte, míg a One Night in Karazhanról hamisítatlan diszkózenére meséltek. A Journey to Un'Goro esetében viszont elmaradtak a dallamok.

A következő Hearthstone-kiegészítő hangulatát meglapozó videó narrátora távolról sem követte a zenét, ez pedig néhány játékosban komoly hiányérzetet keltett. Az egyikük poénból egy petíciót is indított, hogy Ben Brode, a játék rendezője és egyik dizájnere énekeljen egy dalt kárpótlásul. Az erről szóló Reddit-poszt pedig sokak figyelmét felkeltette és végül eljutott a Blizzard szakemberéhez is, aki állt a kihívás elé és az alábbi videóval tett eleget a kérésnek. A rímek mellett rengeteg, a Journey to Un'Goróval kapcsolatos hasznos infót is belezsúfolt a dalba, aminél viccesebb fejlesztői videót nem gyakran látunk. Az igaz rap zenét kedvelők mindenképp tolják fel 1,5-szeres sebességre a videót, úgy ütigazán nagyon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)