Hirdetés

Napi büntetés: a Hearthstone nagyon fura lenne valódi csataként

|

Egy animációs videó megmutatja, hogy mennyire viccesek is valójában a Hearthstone mechanikái. Néhol fájdalmasan igaz az anyag.

Hirdetés

Egy Hearthstone csata picit drámaibb lenne, ha a csatatéren lapok helyett valós lények lennének. A fenti videó azt mutatja be, hogy a játék mechanikája (ami nyilván nem arra épül, hogy realisztikus legyen) saját rendszeréből kiragadva mennyire abszurddá válik.

A klippet az a Wronchi csinálta, aki a Dota közösségnek készít videókat. A poénjai szerencsére a Hearthstone világában is működnek: van itt minden, a "mindig Huffer" mémtől, a talaj bökdösésén át (az egérrel lehet klikkelgetni a táblát játék közben), az íjjal történő képen vágásig ami csak belefér.

Ennél még abszurdabb dolgok is történnek újabban a játékban, mióta megjelent a Hearthstone: Whispers of the Old Gods. Szeretnéd arcon csapni magad legalább 3 tűzlabdával? Yogg-Saron lesz a legjobb haverod...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)