Hirdetés

Hegedűn kelnek életre a legjobb retró videojátékok

|

Így még biztosan nem hallottad a régi idők kedvenc játékainak dallamait.

Hirdetés

Nemrég belefutottunk Teppei Okada videóiba, amelyek régi húrokat pendítettek meg a szívünkben. Pedig a recept végtelenül egyszerű: a tehetséges zenész-youtuber egyetlen hegedűvel adja elő a régi idők legjobb videojátékainak dallamait, viszont a végeredmény még annál is zseniálisabb, ahogy ez elsőre hangzik. 

Hirdetés

Olyan Nintendo-klasszikusok zenéi kerülnek elő az alábbi videókban, mint az F-Zero, a Super Mario Bros., vagy épp a The Legend of Zelda. Teppei Okada videói azért is zseniálisak, mert nem csak magukat a játékzenéket játssza el hegedűjén, hanem a különböző játékbéli hangeffekteket is reprodukálja, ezért tényleg úgy érzi az ember, hogy megelevenedik előtte az adott retró kincs. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)