Hirdetés

Helyzetjelentést kaptunk a Metal Gear Solid filmről

|

Oscar Isaac igyekezett rávilágítani, hogyan áll most a Metal Gear Solid adaptációja.

Hirdetés

Hosszú ideje zajlanak már a színfalak mögött a Metal Gear Solid film előkészületei, de 2020 végén fontos mérföldkőhöz érkezett a feldolgozás, ugyanis megtalálták a főszereplőt Oscar Isaac (Star Wars, Ex Machina, Dűne, Moon Knight) személyében, aki Solid Snake bőrébe fog bújni. A Sony Picturesnél formálódó adaptáció forgatókönyvén akkor Derek Connolly (Jurassic World, Pikachu, a detektív, Kong: Koponya-sziget) dolgozott, a rendezői székben Jordan Vogt-Roberts (A nyár királyai, Kong: Koponya-sziget) foglalt helyet, producerként pedig többek között Avi Arad (Pókember, Penge, X-Men) támogatta a koncepciót. Csakhogy azóta nem adott életjelet magáról a projekt. 

Hirdetés

Isaac éppen legújabb sorozatát, a Disney+-ra érkező Moon Knightot népszerűsíti, és a széria vörös szőnyeges eseményén az amerikai IGN-nek nyilatkozva adott némi helyzetjelentést arról, hogy mi történik jelenleg a Metal Gear Solid film körül: 

"Keresgélünk. Keresgélünk, mint Solid Snake. Szellőzőkön mászunk át, hogy megtaláljuk a [megfelelő] sztorit."

Egyelőre tehát a történet kalapálásával vannak elfoglalva, ami nem meglepő, hiszen a rendező, Vogt-Roberts pár éve azt mondta az Eurogamernek, hogy a Metal Gear Solid valószínűleg a legbonyolultabb alapanyag a világon, így érthető, ha nem akarják elsietni. Vogt-Roberts korábban így fogalmazta meg a véleményét vele kapcsolatban: 

"Az okok, amiért az emberek szeretik ezt a franchise-t - nos, ezek felé kell futni, nem pedig távolodni tőlük. [...] Az ideológiák, a filozófiák, a furcsaságok, a japán elemek, a negyedik fal áttörése és az elkötelezettség e nagyszerű dolgok iránt, ez az, ami a Metal Gear, és ez az, amiért a franchise fennmaradt, szóval fogadjuk el ezt, ahelyett, hogy félnénk tőle."

Persze ha el is jutnak a forgatásig, azt még be kell illeszteni Oscar Isaac zsúfolt menetrendjébe, hiszen a színész rendkívül foglalkoztatott: a Moon Knight mellett szinkronizál a Pókember: Irány a Pókverzum folytatásában, Francis Ford Coppolát fogja játszani a Francis and the Godfather című filmben és úgy hírlik, hogy csatlakozott Coppola saját büdzséből finanszírozott monumentális sci-fijéhez, a Megalopolishoz is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)