Hirdetés

Helyzetjelentést kaptunk a Pikachu, a detektív folytatásáról

|

Megvalósulhat a Ryan Reynolds és Justice Smith főszereplésével készült Detective Pikachu 2? A Legendary Entertainment képviselője válaszolt.

Hirdetés

2019-ben mutatták be a Detective Pikachu című videojáték alapján készített "élőszereplős" Pokémon - Pikachu, a detektívet, amelyet meglehetősen szerettek a rajongók és egyike volt azon videojátékos filmeknek, amik egyáltalán nem lettek rosszak. A Ryan Reynolds által megszólaltatott címszereplő nyomozós kalandja 150 millió dolláros büdzséből készült és világszerte több mint 430-at termelt, így adná magát, hogy a Legendary rábólintson a folytatásra, de két éve még a másik főszereplőt alakító Justice Smith is kissé reménytelenül nyilatkozott a megvalósulás esélyeiről. 

Tavaly aztán kiderült, hogy lesz új Detective Pikachu játék, de a következő adaptációról semmi.

Hirdetés

Hosszú várakozás után most hivatalos forrásból érkezett a helyzetjelentés: a Polygonnak a Legendary Entertainment képviselője erősítette meg, hogy a film folytatása továbbra is "aktív fejlesztés alatt áll", de azt nem árulta el, hogy ki dolgozik rajta és mikor számíthatunk bármilyen konkrétumra. A honlap megkereste a Pokémon videojátékokat gondozó The Pokémon Company-t is, de a vállalat nem kívánt nyilatkozni arról, hogy részt vesz-e a projektben. 

A Polygon nemrég interjút készített az első film írópárosával, Benji Samittal és Dan Hernandezzel is a Koala Man című animációs sorozatukkal kapcsolatban, és természetesen a beszélgetés során szóba került a Detective Pikachu is. Samit szerint ez egy folyamatban lévő tárgyalás, aminek még sincs eredménye, mivel a helyzet bonyolult: sok nagy stúdióval és Pokémon jogokkal kapcsolatos dolgokról van szó, amibe ők nincsenek beavatva.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Eredetileg egyébként Oren Uziel (22 Jump Street, Mortal Kombat) lett felfogadva, hogy készítse el a folytatás vázlatát és forgatókönyvét, de Uziel képviselője megerősítette, hogy az író már nem dolgozik a filmen és nem tudni, ki vette át a munkát. 

Így áll tehát jelenleg a helyzet: lesz folytatás, de nem tudni, kitől. Ti örültök neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)