Hirdetés

Henry Cavill egy 3090-nel pörgeti a The Witcher 3-at, és szeretné, ha ezt mind tudnánk

|

Amíg mi egy közepesen vállalható videokártyához sem jutunk hozzá, addig Geralt boldogan kattintgat az erőműve árnyékában.

Hirdetés

A The Witcher franchise rajongóinak volt mit ünnepelniük a WitcherCon után. A Netflix bejelentette a Vaják sorozat második évadának premierdátumát, kaptunk egy rendes trailert, és még figurákat is bemutattak a gyűjtők nagy örömére.

A műsor lényegi része után egy kis beszélgetést is kaptunk magával Henry Cavill-lel, aki egyébként világi gamer, és maga is nagyon szerette a Wild Huntot (és elég meggyőzően beszél róla, ahhoz, hogy ezt tényleg el is higgyük neki).

Hirdetés

A Vaják elmesélte, hogy először néhány évvel ezelőtt próbálta ki az RPG-t, és már akkor is magával ragadta annak világa, története és vizuális tálalása. Utóbbi szerinte még mindig elsőrangú, és hát ő tudja, hiszen mostanában is játszott vele.

"A grafika még ma is gyönyörű. Játszottam vele mostanában a 3090-es gépemen...ami miatt tudom, hogy most sikítanak azok, akiknek még nem sikerült beszerezniük egyet."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Cavill tudja, hogy mit csinál. Ha van módja annak, hogy feldühítsd a gamer közösséget, akkor ez az.

Amíg a hardcore tábor ledózerolja a társait egy-egy felsőkategóriás VGA-ért, addig én itt fogok ülni, és várom tovább türelemmel, hogy helyre álljon a GTX 1650 Super vételára. Mindenki a maga szintjén szenved.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)