Hirdetés

Henry Cavill mesél Geraltról az új Vaják videóban

|

Néhány új jelenetet is láthatunk a Netflix sorozatából.

Hirdetés

A Netflix - akármilyen meglepő is ez - elsősorban nem a The Witcher játéksorozat rajongóira szeretne lőni a decemberben debütáló szériájával, hanem egy sokkal szélesebb közönségre, melynek tagjai nem ismerik annyira a karaktert, mint a játékosok. Nem véletlenül választották Henry Cavillt valamely másik, ismeretlen színész helyett.

Hirdetés

Mi tudjuk, milyen figura Geralt, de biztos, ami biztos, az alábbi videóban Cavill mond róla pár szót. Elmeséli, hogy nem egy kedves, szerethető figura, nem is lelkesednek érte a falusiak, és cserébe ő sem cukroskodik velük. Láthatunk pár harcjelenetet (szörnnyel is), egy kis bóklászást, varázslatot, csókot, fürdőzést.

Nagyon várjuk már a december 20-ai premiert, szerencsére nem kell már sokáig kibírni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)