Hirdetés

Henry Cavill megmutatta, milyen páncélban feszít majd a The Witcher 2. évadában

|

Henry Cavill két képet is közzétett Ríviai Geralt legújabb szereléséről. Ha lehet, akkor most még jobban várjuk a netflixes The Witcher 2. évadát.

Hirdetés

Végre belekukkanthattunk abba, hogyan is néz majd ki Geralt a Netflix-féle The Witcher (Vaják) második évadában, egészen pontosan a főhős legújabb páncélszettjét csodálhattuk meg Henry Cavillnek köszönhetően. 

A színész ma saját Instagram-oldalán osztotta meg az alábbi két két, amelyek egyúttal a második szezon első hivatalos fotóinak is tekinthetőek. A bejegyzéshez egy frappáns idézetet is választott Andrzej Sapkowski munkásságából - ezt az előbbi linkre kattintva ti magatok is elolvashatjátok.

Hirdetés

A képeket később a hivatalos Netflix Twitter-oldalon is megosztották. A The Witcher 2. évadának pontos premierdátuma egyelőre még nem ismert, valamikor 2021 folyamán várható a bemutató - a forgatásokat még csak most tudták elkezdeni újra, mivel a koronavírusjárvány miatt teljesen leállt a gyártás. 

Alább megtaláljátok a Cavill által posztolt két fotót, a képek kattintás után megnőnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)