Hirdetés

Henry Cavill megsérült, de így is formában tartja magát Ríviai Geralt szerepére

|

Egy friss poszt ad helyzetjelentést arról, mi helyzet a nemrég sérülést szenvedett vajákkal.

Hirdetés

Karácsony előtt két héttel adtunk róla hírt, hogy Henry Cavill megsérült a Netflix-féle Vaják második évadának forgatásán. Pár napra rá a színész már otthonában feszített vadiúj GeForce RTX 3090-jével, január elején pedig arról posztolt, hogy immár kocogni is tud.

Nemrég újabb posztot közölt állapotáról, méghozzá azt, hogy minden munkanap előtt, hétfőtől péntekig hajnal 4:30-kor kel egy-egy párórás rehabilitációra.

Hirdetés

"Néhány reggel durva, de mire végzek, mindig látom a napfelkeltét"

- írta, hozzátéve azt is, hogy a hó még inkább feldobja a hangulatot, még úgy is, hogy az így "egy csöppet fagyosabb".

Cavill amúgy lábsérülést szenvedett, a felvételek nélküle folytatódtak tovább. A remények szerint idén debütálhat a széria második etapja, habár nem tudni, mennyire lassítja Cavill lábadozása a koronavírus által eleve megnehezített munkálatokat.

Kapcsolódó hír, hogy eközben megtalálta első színészét a Vaják előzménysorozata, a Blood Origin is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)