Hirdetés

Henry Cavill mindenkit levett a lábáról a Warhammer főhadiszállásán

|

Korunk egyik legnagyobb sztárja régi szenvedélyének hódolt két forgatás között.

Hirdetés

Jó eséllyel egyetlen olvasónknak sem újdonság, hogy a Superman megformálásával világhírűvé vált, most éppen a The Witcher-sorozatban brillírozó Henry Cavill bizony hatalmas kocka. Csak hogy a legismertebb sztorikat említsük: anno a World of Warcraft miatt kis híján lecsúszott a kriptoni szuperhős szerepéről, a pandémia kitörésekor PC-építéssel ütötte el az idejét, néhány hónapja pedig a The Graham Norton Show műsorvezetőjét oktatta ki a WoW és a Warhammer közti különbségekről.

Az utóbbi ugyanis szintén nagy kedvence a brit színésznek, aki olykor még a figurák festegetésére is szakít időt. Cavill a napokban újfent kifejezte a Warhammer iránti rajongását, amikor ellátogatott az eredeti, asztali Warhammer-játékokat gondozó Games Workshop főhadiszállására, a Warhammer Worldbe.

Hirdetés

A színész nem akarhatta nagy dobra verni a dolgot, mert az Instagramján és a Facebookján sem számolt be a kiruccanásról, megtették azonban helyette ezt azok, akiknek volt szerencséjük összefutni vele. A látogatást így közösségi médiás posztok hada örökítette meg, melyeket elnézve a Hegylakó szerepét is elnyerő Cavill mindenkit levett a lábáról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A The Witcher Princess nevű rajongói Twitter-oldal például mindenkinek azt kívánja, hogy találjon magának egy olyan srácot, aki úgy néz rá, mint ez a tag Henry Cavillre:

Darren Latham, a Games Workshop tervezője fantasztikusként értékelte a találkozást, és azt is megjegyezte, hogy a Superman NAGYON odavan a Warhammerért:

Rajta kívül pedig a GW többi munkatársa sem volt rest megosztani a találkozás bizonyítékait:

Chris Peach, a Warhammer TV műsorvezetője viszont lecsúszott az eseményről, így inkább ráphotoshoppolta magát egy csokor képre:

Az Amazon pletykált Mass Effect-sorozatával is összefüggésbe hozott Cavill egyébként egy decemberi interjúban feltárta, hogy szívesen benne lenne egy Warhammer-filmben, a lelkesedését látva pedig nem elképzelhetetlen, hogy végül ki is harcolja a dolgot.

Frissítés: A színész azóta videós bejegyzéssel jelentkezett a látogatásról, mindenkinek melegen ajánlva a túrát a Warhammer Worldbe. A posztban nem szerepel a fizetett promóció megjelölés, a mellékelt szöveget záró hashtag a Warhammer-közösséget élteti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)