Hirdetés

Henry Cavill segített megtervezni a Vaják páncélját a második évadhoz

|

Az új szerelés nem csak vizuális frissítést hoz majd a képernyőkre, de a színésznek is nagy segítséget adott.

Hirdetés

A héten végre befut a Vaják második évada, és folytatódhat Ciri és Geralt kalandja. A Collidernek még volt alkalma arra, hogy a premier előtt leüljön beszélgetni a Netflix stábjával és Henry Cavillel, aki maga is sokat hozzátett az új szezon munkálataihoz, színészi alakításán túl.

Cavill például elmesélte, hogy szorosan együtt dolgozott a sorozat jelmeztervezőjével, Lucinda Wrighttal, akivel együtt rakták össze Geralt új páncéljának dizájnját.

Hirdetés

Az új szerelés nem csak hogy nagyon jól fog kinézni, de köszönhetően Cavill javaslatainak egy sokkal könnyedebb dizájnt is sikerült összerakni. Ez azért volt fontos, mert így a színész gond nélkül tudta megoldani a keményebb akciójeleneteket is.

A színész elárulta, hogy az új páncélt a harmadik részben láthatjuk majd annak teljes valójában, de a szemfüles rajongók már előbb is kiszúrhatják. A sztori szerint egyébként Geralt Kaer Morhen ősöreg kazamatáiban találja a cuccokat, melyek ugyan elég korosak, de a céljukat még megszolgálhatják.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Vaják második szezonja most pénteken kerül majd fel Netflixre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)