Hirdetés

Geralt nem akar mást, csak otthon ülni a videojátékaival

|

A The Witcher sorozat főszereplőjét alakító Henry Cavill életstílusa nem áll olyan messze a miénktől, és a The Witcher játékokat többször is végigtolta.

Hirdetés

A The Witcher franchise idén rendesen bepörgött köszönhetően nagyrészt a The Witcher 3: Wild Hunt Nintendo Switch verziójának és a régóta várt Netflix sorozat megjelenésének (erről kritikánkat itt olvashatjátok). Utóbbiban Henry Cavill játssza a főszerepet, aki a GQ-nak adott interjújában azt mondta, hogy a lelke mélyén ő is csak egy gamer, aki legszívesebben csak lehuppanna este valami játékot tolni. Henry Cavill igazából mindnyájunk tökéletesített totemállata.

Hirdetés

Az interjúban Cavill elmesélte, hogy nagyon szereti a játékokat, jelenleg épp a Total War: Warhammer II-re van rápörögve, gyerekként pedig nagyon szerette a Delta Force-ot, a Half-Life-ot és rendszeresen részese volt a bátyjaival tartott LAN partiknak. Elmondta, hogy bár egy közismert alak sok kötelességgel, sokszor inkább csak otthon maradna lazítani valami játékkal (persze azért láthatóan az edzőtermet sem kerüli el, ezt a szokását mi is átvehetnénk jobban).

A The Witcher kapcsán elmondta, hogy ő már nagy rajongója volt a szériának mielőtt megkapta volna a szerepet. A Wild Huntot kétszer teljesen végigvitte (és harmadszor is nekivágott), és a könyveket is elolvasta, bár akkor még azt hitte, hogy a könyvek a játékok alapján készültek, nem fordítva.

"Annyira közel akartam maradni az eredeti történethez, amennyire csak lehetett. Mint rajongó akartam áthozni a karakterrel szembeni szeretetemet a képernyőre."

A sorozat eddig vegyes értékeléseket kapott, de azt senki sem tagadta, hogy Cavill beleadott apait-anyait a szerepébe, ennél többet pedig nem is kérhettünk volna tőle. Ez a kicsit PR-szagú nyilatkozat pedig akkor is bájos, ha csak a fele igaz, de nem akarunk kételkedni Supermanben. Hova vezetne az?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)