Hirdetés

Így fest majd Henry Cavill a The Witcher sorozatban

|

Befutott az első rövid videó, amelyben Ríviai Geraltként feszít az egykori Superman. Készüljetek a szakáll nélküli Witcherre.

Hirdetés

A Netflix végre valahára megkegyelmezett a The Witcher regények és játékok rajongóinak, és közzétettek egy rövid felvételt, amelyben teljes menetfelszerelésben lép ki az árnyak közül Henry Cavill, a sorozat Ríviai Geraltja. 

Hirdetés

Egy csomó rajongói képet láthattunk már arról, vajon milyen lesz majd a netflixes Geralt, most azonban nem egy ügyes fan esett neki a Photoshopnak, hanem tényleg Henry Cavillt láthatjuk egy nyúlfarknyi, de annál jobban várt videóban. 

Oké, értem, hogy elsőre mindenkinek a csupasz arcbőr tűnik majd fel, de próbáljuk meg egy picit elengedni azt a képet, amit a  The Witcher 3: Wild Hunt égetett az elménkbe. Lehet azon is vitatkozni, hogy mennyire sikerült jól a fehér paróka, tény, hogy van egy kis Legolas beütése. De összességében szerintem azért nem néz ki rosszul Witcher gúnyában sem Henry Cavill.

A sorozat elvileg nyolc részes lesz majd és valamikor 2019 folyamán érdemes rá számítani. 

Ti mit gondoltok a videóról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)