Hirdetés

Henry Cavill több lesz főszereplőnél, az ő segítségével épül fel a Warhammer filmes univerzuma

|

A Netflix elengedte, a DC nem tartott rá igényt, az Amazon viszont menten lecsapott Ríviai Geralt és Superman egykori megformálójára.

Hirdetés

Nem maradt sok ideje Henry Cavillnek afelett keseregni, hogy kreatív nézetkülönbségek miatt hagyta elsétálni a Netflix a Sapkowski víziójától egyre távolabb kerülő Vaják adaptációtól, a James Gunn és Peter Safran irányítása alá került DC Films pedig nélküle képzeli el Superman jövőjét. Villámgyorsan kihasználta ugyanis az Amazon a lehetőséget, és mivel épp nyélbe ütött egy megállapodást a Warhammer jogok felett bábáskodó Games Workshoppal, egyúttal megkereste a miniatűr festett figurákért gyermeki lelkesedéssel rajongó színészt.

Cavillt nem kellett sokáig győzködni, hogy kötélnek álljon, segítsen kikövezni az utat egy új filmes univerzum, a Warhammer Cinematic Universe számára, amely a Games Workshop táblás játékokkal indult, később regényekkel, képregényekkel és videojátékokkal bővített franchise-a alapján.

Hirdetés

A színész az Instagramon erősítette meg a sajtóhíreket, és adott hangot örömének, amiért valóra válhat egyik legrégebbi álma.

"Harminc éve ábrándoztam arról, hogy egyszer élőszereplős kivitelben is láthassam a Warhammer univerzumot. Most pedig, az iparban szerzett huszonkét évnyi tapasztalattal a hátam mögött végre úgy érzem, megvan a tudásom és a rutinom, hogy segítsek életre kelteni a Warhammer filmes univerzumát. Natalie Viscusóval összeállni a Vertigótól szavakkal leírhatatlan áldást jelent, nélküle nem találhattunk volna tökéletes otthonra az Amazonnál. És egy olyan otthon, mint az Amazon, megadja nekünk a szabadságot, hogy valóban hűek maradjunk a Warhammer masszív léptékeihez. Minden Warhammer-rajongóhoz szólok, amikor azt ígérem, hogy tisztelettel bánok ezzel a szellemi tulajdonnal, amit mindannyian szeretünk. Fogadom továbbá, hogy valami olyasmit hozok el nektek, ami ismerős lesz számotokra, és valami fantasztikusat, amihez foghatót még nem láttatok."

Cavill a bejegyzése végén, amelyet stílszerűen "A császárért!" felkiáltással zárt, nem hagyott kétséget afelől, hogy a projekt még gyerekcipőben jár és évek telhetnek el, mire bármit is látunk belőle, ugyanis első lépésként meg meg kell találniuk a megfelelő írót, filmest a feladatra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)