Hirdetés

Henry Cavill vevő lenne a Mass Effect sorozatra, de csak egy feltétellel

|

A színész a gamerek védőszentjévé válhatna ezzel Hollywoodban.

Hirdetés

Henry Cavill olyan karaktereket játszhatott már el, mint Superman és Sherlock Holmes, amivel filmkedvelők millióit nyert meg, emellett pedig sikerült kiérdemelnie a játékosok szimpátiáját is a Vaják sorozat Ríviai Geraltjaként, valamint olyan húzásokkal, minthogy Warhammer figurákat festeget vagy éppen saját maga rakja össze a PC-jét (plusz benne lesz a Squadron 42-ben is, ha egyszer elkészül).

Cavill azonban simán Hollywood első számú gamer színészévé avanzsálhat, ha felkérik ahhoz az adaptációhoz, amikről megkérdezték őt nemrég. 

Hirdetés

Miután kiderült, hogy az Amazon tárgyalásokat folytat egy Mass Effect sorozatról, a Games Radar munkatársai kaptak az alkalmon, és megkérdezték róla Cavillt, hogy benne lenne-e egy ilyen szériában. A reakció egyértelmű volt, de azért vannak feltételei a színésznek, mielőtt rábólintana: 

"Persze, nagyon is, igen, de minden attól függ, hogyan valósítják meg. Az adaptáció világa lehet könnyebb vagy súlyosabb is. Amikor szeretek valamit, akkor azt preferálom, ha az adaptáció keveset változtat az alapanyagon, szóval minden ettől függ. [...] Azt hiszem, hogy otthonra talált, ugye? Ha a sorozat otthonra talál, akkor szívesen beszélgetnék róla."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Cavill azonban többet tudhat, mint amit sejtetni enged, ugyanis idén februárban már felrakott egy olyan képet magáról Instagramra, amin a Vaják új évadának forgatásán csücsül, a kezében egy köteg papírral. Utóbbi tartalma ugyan el lett mosva utólag, de a rajongóknak sikerült kivennie pár szót, amik arra utalnak, hogy a színész a Mass Effect 3 wikipédiás szinopszisát olvassa. 

Ti örülnétek neki, ha Henry Cavill játszaná mondjuk Shepard parancsnokot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)